Monday, January 3

Karak..OK!


    sape pernah lalu kat Lebuhraya Karak....yang dah lalu tu tahniah laa...kalau yang belum tu tunggu kejap ye...jangan blah lagi..tunggu cerita nie keluar sampai kepale beruban...

kali nie KRU production keluarkan cerite baru lagi...Karak Laluan Puaka...buah kakitangan dari Yusry Abd Halim..seram ke...ntah laa...diorang dah siap promote ngan buat page kat facebook lagi tau..tekan sini kalau nak menyebok...


tengok trailer pun macam best je...tapi tak tau la ceritenyer nanti...hantunyer pun berpesen-pesen jugak,,,sape-sape yang ade hati nak tengok trailer tu, play lah...rase lah sendiri..setakat nie no komen lah..harap-haraplah meletop bombompow...

 
aku pernah jugak baca cerita pasal lebuhraya karak nie...tu pun dari mastika...alaa..yang ade kereta    volkswagen kuning tu...berape kuat kuasa kuda kete anda pun, volkwagen tu dapat potong gak...terer kan..persis Shumacher..tapi volkswagen tu tak de pun orang bawak...seram kan..

tapi, tunggu je la pengumuman terbaru dari tauke filem nie & tauke panggung pangpungpang tu...bile ntah cerite nie nak keluar...diorang just bagitau cerite nie 'coming soon'...tu je...kepada kaki-kaki filem yang nak tengok cerite nie...diharap bersabar..panggung tak terbakar lagi...

2 comments:

apezs shah said...

salam.

haiyooo ini laluan nak balik kg halaman tu.. Waaa ada cerita ni ke, pasnie seram nak balik kg halaman dah...:(

*apezs datang follow sini dah. datang singgah tmpt kita..;)

Fatin Athirah Amani said...
This comment has been removed by the author.