Tuesday, March 15

Milly kacip fatimah

entry kali nie agak berbaur burger sikit.."pelacur tertua di dunia"...agak keberatan bunyinya..geli pulak aku bace cerite pasal minah nie kat sini tadi...rase macam nak smackdown je..

nenek tua yang dah berbau tanah nie bernama  Milly Cooper berumur 96 tahun..fuhh, masih bergetah ke....berasal dari London dan kini berdansa di Las Vegas..kerjaya beliau sebagai pelacur handalan bermula selepas perang dunia ke-2 sehinggalah sekarang.....

oh ya..nenek nie mengaku dah slept  lebih dari 3,500 lelaki sepanjang hidup die...kuat minum kacip fatimah nie..pelanggan beliau pulak berumur antara 29 tahun ke 99 tahun...sekarang dah tak hot, so seminggu dua orang client je..jadilah, rezeki anak-anak..

ok..kalau nak booking pulak, around 800 UK pounds dikenakan..setahun pulak, nenek nie untung 50,000 UK pounds..kire sendiri dalam duit Malaysia...fuhh, tebal siot poket die..dah tua-tua pun ade manusia yang melekat jugak..gile, bombastik..

ape-ape pun..segenggam tanah kubur, sekalung bunga mawar aku ucapkan kepada pelacur tua handalan nie..

3 comments:

SofieyAzwa said...

Dah 96 pun still melacur? Makkk aii! mackcik veteran nie

amiramukri said...

astaghfirullah ~

nurchasayangall said...

nseb bukan org ISLAM..
lau islam..lbih baik kecik2 da mampus nanti bile bsar tak adela menyusahkan org~