Friday, January 21

SandraAzwan style...

sape kat sini kenal Sandra Azwan..sila angkat dagu anda tinggi-tinggi siket...yang tak kenal tuh..meh saye tunjukkan paras rupa  designer tuh...sape tu Sandra Azwan ye...kalau nak tau...sila terjah di sini....

SandraAzwan sebenarnyer tengah buat promo..sape nak header hasil tangan sandra join la...aku pun gatal-gatal tangan nak join....sebelum nie..aku pernah dengar name Sandra Azwan...tapi sepoi-sepoi bahasa lah..pastu terjumpe pulak blog die..my first impression cakap.."lawa lah artwork die"...illustrasi fesyen pulak nampak so cool...

                   dan ini ialah SandraAzwan..

saye join promo Sandra..korang?


 header blog Sandra Azwan..cun kan..

Ba in Arts and design (fashion designer)


sketch Sandra....

life with Sandra ....aku suke sangat tengok artwork die.....bole tak nak like 10000X...
lawa + cun...

Sandra Azwan suka dengan words dari Heidi Klum dalam rancangan Project Runway.." One day you 're in, the next day, you 're out!"...pedas lagi berbisa ayat Heidi..


rase-rasenyer kan mane satu Sandra Azwan ye....

oh ya...blog Sandra pulak pernah disenaraikan dalam majalah inTrend as Top 50 Best Blog in Malaysia....pastu...hasil kerja Sandra Azwan pernah masuk paper tau...ape-ape pun..well done che' Sandra...!!


bagi aku..Sandra Azwan tersangatlah obses dengan dunia fesyen semasa serta tekun + yakin dengan apa yang dilakukan die sekarang....die gunakan bakat yang ada untuk dijelmakan dalam fesyen..bakat yang dia ade tak disia-siakan....memang superb....ape-ape pun..teruskan Sandra Azwan...lepas nie..kalau ade rezeki bole lah jadi top fashion designer....

*nak header dari Sandra tak...sila sebok-sebokkan diri kat sini...
tag to :  Raja, Aqilah, Huzalillah, Atien Starz, Hanani.....join eh....