Friday, December 31

tahniah!

    rasenye tak terlambat kot nak ucap tahniah kat pasukan Malaysia...ape-ape pun , well done pasukan Malaysia!...terbaek lah korang sume...laen tahun bwat lagi camni oke!...dah 14 tahun rakyat Malaysia tunggu piala nie..akhirnya, dapat jugak kat Gelora Bung Karno...tapi time aku tengok match nie, line astro pulak buat hal...sudah sedia maklum, bile time hujan je, mule la TV tu jadi warne biru...yang harunyer, line astro mule tesedak-sedak time Malaysia jaringkan gol..hadoi!

walaupun di caci, di hina, di keji oleh penyokong Indonesia, tapi korang tetap cool... kepada penyokong pasukan Indonesia yang beriya-iya mengutuk pasukan malaysia sekaligus menghina negara Malaysia tu, terima kaseh ye..kami tak rugi ape-ape pun..kutuk lah lagi banyak-banyak..ade aku kesah!!


diorang jadikan isu laser sebagai alasan kenape kite menang..kenape diorang tak cari kelemahan pasukan mereka sendiri..bende-bende semua dibuat semata-mata nak tutup kelemahan sendiri...tambah-tambah lagi media negara diorang tu yang selalu buat cerita ntah ape-ape ntah..tak profesional langsung...

hey..! Khairul Fahmi pun kena laser la Markus time final...keeper Malaysia tak kecoh pun sampai nak berhentikan match...kecoh betol la mamat botak tu..kepada keeper Malaysia, satu ayat untuk anda, "saya kene laser, saya ok!"...oh ya..trendings world top topic kat twitter pun Khairul fahmi tersenarai dalam hit..terer kan...





hmm...ape-ape pun, aku doakan pasukan Malaysia supaya lebih cemerlang di masa akan datang..kalau boleh..sampai world cup lah....

1 comment:

tulips etu chinta.. said...

aah tol tuh..
skit ati gila nan markus botak cin tuh..
tgk tyme khairul fhmi kne laser ..
ok jer..xde r kecoh cm c botak cin tuh..