Sunday, June 19

kuching♥

semalam, aku baru je arrive Selangor..seronok betul kat Kuching..macam tak nak balek..truly, macam tak cukup empat hari kat sane..sori kawan-kawan...tak dapat jumpe dekat waterfront dengan Boulevard.....



cume gambar nie je yang sempat aku snap..lepas tu, lepas tu..kamera aku buat perangai lahanat haram kejadah...macam nak mencarut berkali-kali je..banyak lagi benda best aku nak tunjukkan kalau aku dapat snap..haisshh...ape-ape pun, memang enjoy kat kuching..teeettt.. (:

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

aku blm penah pg Kuching lg