Tuesday, April 5

paper paling kotor..


makin melampau pulak utusan meloya nie..naik muak nak termuntah basi aku kalau bace paper nie..macam tak ade isu lain pulak nak letak kat frontpage..yang jijik macam tahi pulak kau letak kat situ...

entah betul, entah tak..konfem konfem je kau attack orang..macam tak ade etika kewartawanan pulak..hari-hari cerite basi bau sampah kau keluarkan kat paper tu..orang melesia dah loya + muak..hampeh jee..

setakat nak melariskan jualan...perangai macam haram betol..nasib baek dulu ayah aku dah haramkan paper nie masuk rumah..in short, orang melesia zaman sekarang bukan senang nak di bodohkan dengan cerita-cerite murah nie... teettt..

3 comments:

Nour Akmal said...

wahhh..marah nmpk..huhu

SANDRA AZWAN said...

Makin lama makin merepek!;-P

mieruldabomb said...

maya ngan remy couple ke wei??haha