Wednesday, March 16

tagged (:

"T.I.D.U.R"...korang pernah dengar tak perkataan nie...teettt.. (:

kenape korang suke tido?
  • rase heaven sangat
  • boleh mimpi jadi orang kaya free-free
  • sorang pun tak bole kacau aku
  • tak payah nak pikir macam-macam

dalam sehari berape jam korang tido?
  • tak tentu, kalau bosan giler + heaven tidolah..

korang ade berape bilik?
  • sebijik...tu pun kongsi dengan kucing mama..ade katil + kipas + almari + etc

sebelum tido ape korang buat?
  • berangan
  • dengar lagu
  • peluk bantal
  • fikir masalah hari esok
  • baca doa
  • maafkan semua orang (:

ape 3 perkara yang korang akan buat bila bangun tido?
  • tengok jam
  • cari surat khabar
  • marah-marah
  • termenung
  • bukak peti ais

tag 3 orang untuk jawab soalan ni, and tinggalkan link post korang tu dekat comment okay.

4 comments:

wany said...

bagun pagi dh marah..
marah ape ?^^

cik zoela (: said...

fikir masalah esok ?

::FAIZ FARISH:: said...

haha mcm best la buat bnda ni

SofieyAzwa said...

tidur tu memang nikmat