Tuesday, February 8

viet soul ♥

korang teringin nak pergi Vietnam tak..yang teringin tu boleh lah book tiket kat AirAsia sekarang...tak kesah lah Hanoi ke, Ho Chi Minh ke..janji Vietnam...sesuai sangat lah kepada sape-sape yang sukakan realiti kehidupan...aku pun nak join pegi Vietnam bile besar nanti...dah masok dalam list pun...asyik-asyik si bobby chinn tu  nak menyebok kat sane...aku pun terhengen gak..

oh anyway, first-first aku nak menyebok try vietnam coffee lepas tu nak naek skuter ngan hon-hon orang kat sane..batak kan..HAHA..tak lah.. orang kat sane time bawak motor mesti hon kat orang laen..bukan kurang ajar pun buat macam tu..just nak bagi alert je..biar tak mati same-same..
korang pun tau kan vietnam tu femes dengan kehidupan ber'motorsikal' diorang tuh...so..tersangat lintang pukang lah kehidupan mereka tu..sorry eh, kat sane tak ade istilah mat rempit...mereka semua berganding bahu bawak motor tanpa memakai helmet..jeles tak..

oh ya..apa kes nie  public teksi diorang guna toyota innova..kat Mesia biase-biase je...ye lah..harga kete kat sane murah lagi..cukai diorang pun tak segunung negara kite.. Mesia tak de pun nak gojes-gojes macam kat vietnam..pak menteri pengangkutan Mesia, tak jeles ke..

teeettt..jom menyebok siket tengok gaya diorang bawak motor...korang jangan tiru-tiru pulak....tak sesuai sangat digayakan kat Mesia nie...


iklan FedEx versi vietnam...dijamin sampai rumah..

sila pilih yang mane satu berkenan dihati...teeettt..

mari bersiar-siar bersama keluarga tercinta♥

"mari-mari, beli mak hayam"..

tersangatlah melampau ...ada berani ke..

aksi berani mati....
senak teros perut aku bile tengok...
iklan Digi versi vietnam..obses..

ape-ape pun...korang jangan lah jeles dengan kehidupan mereka kat sane..harap-harap lah aku dapat terbang berenjoy kat vietnam...tak tau lah korang macam mane..citarase orang kan pelik-pelik..ok, teeeettt...

*sumber gambar- pak cik google kesayangan aku :)

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

pitam..........

cuddly chiyo said...

hebatlah mereka..!

shahrul said...

pengsan haha

Maryam Fatanah said...

hebat kan org2 ni..tak tgk bndung lg..taklah sedahsat ni tp..traffic kat sana bersimpang siur..sukati je kau nk masuk line mana