Monday, January 31

undurlah


Cukuplah wahai encik Presiden Hosni Mubarak aka Murtabak Kari..presiden Mesir tua bangka tak sedar diri..umur kau pun dah 82 tahun, bukan 28 tahun...dah 30 tahun kau buat Mesir macam harta bapak ko....rakyat kau pun dah naik muak termuntah tengok muke ko...
 En Murtabak...ko tak join sekali ke rusuhan nie...apa barang hantar askar...tak gentel lah..ada eloknye ko jage cucu la kat rumah...tak payah pikir pasal negara...ko pun dah nak masok kubur..banyak-banyakkan lah berzikir...tak pun dengar la lagu Maher Zain...
ko punye hal, orang Malaysia dengan others pun kene gak...kene tempias taik-taik ko..sape suruh handle Mesir cara kuku besi, kuku kambing lagi elok lah... kepada korang semua, doakan yang terbaek untuk pelajar dan rakyat Malaysia yang tinggal kat Mesir..diorang sume tengah cari jalan camne nak balek Malaysia...